Dr. Tóth Veronika
A rendszeres otthoni szájápolás mellett nagyon sokan megfeledkeznek vagy nem is tudnak a rendelői szájhigiéniás kezelés fontosságáról. A fogakon lerakódó fogkő amellett, hogy esztétikai hátrány, rossz leheletet okozhat és fogágybetegség kialakuláshoz vezet, ami pedig az egyébként egészségesnek tűnő fogak idő előtti elvesztését eredményezheti. Ez csak egy a számos ok közül, ami miatt fontosnak tartom a rendszeres fogászati szűrővizsgálatot és szájhigiéniás kezelést. A kezelést követő fogfehérítés pedig még egy pluszt ad az egészséges, szép, magabiztos mosolyért.
Dr. Visnyei Bernadett
Nagyon fontosnak tartom a rendszeres, 6 havonta történő szájhigiénés ellenőrzést. Ilyenkor nem csak a fogkő mennyiséget ellenőrizzük, hanem a szájüreg egészének teljes vizsgálata megtörténik. Ellenőrizzük a fogak állapotát, az íny egészségét, tanácsot adunk a helyes fogmosási rutin kialakításához, illetve a kellemetlen szájszag megelőzéséhez. Teljes szájhigiénés kezelést követően jöhet a fogak fehérítése. Amennyiben elégedett a fogfehérítés eredményével, fontos szem előtt tartani a fogak fehérségének megtartását. Fontos tudni, hogy évente egyszer lehet professzionális fogfehérítést végezni.
Dienes Sarolta
Vezető asszisztens

Dienes Sarolta

2013 óta dolgozok fogászati asszisztensként. 2014-ben elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus szakot is, mert úgy gondolom a korai felismerésnek és megelőzésnek nagyon nagy jelentősége van. Rendkívül fontosnak tartom, hogy pácienseim megtanulják a szájhigiéniát, illetve a helyes fogmosás lépéseit elsajátítsák. Hiszem, hogy a fogászati kezelések után elégedetten és mosolyogva is lehet távozni.